Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.08.2013. 10:57

Pametne naočale 

Google Glass uskoro dobiva YouTube aplikaciju

Googleove pametne naočale uskoro bi trebale dobiti aplikaciju za gledanje YouTube filmova.

Google Glass uskoro dobiva YouTube aplikaciju

Googleove pametne naočale u sadašnjoj su fazi idealne za snimanje fotografija i videa, no do sada se još nisu pokazale prikladnim za njihovo gledanje.

Kada je Google počeo isporučivati prve primjerke developerske inačice naočala developerima i predbilježenim korisnicima, želio je od njih dobiti čim veći feedback, temeljem kojeg bi lakše mogao krenuti pravim smjerom koji vodi ka izlasku finalne inačice Google Glassa, koji se očekuje tijekom 2014. godine.

Stoga su nad svim korisnicima koji su dobili "explorer" inačicu naočala proveli anketu u kojoj ih pitaju kako im se sviđaju određene značajke ovog gadgeta.

Među postavljenim pitanjima nalazi se i ono u kojem pitaju kako im se sviđa YouTube aplikacija. Jedini problem je u tome što takva aplikacija za sada još ne postoji. Stoga je vrlo vjerojatno da će Google vrlo brzo napraviti YouTube app, koji će omogućiti gledanje filmova, koje je mnogim korisnicima važnija značajka od njihovog snimanja.

Mada ovo nije ništa neočekivano, očito je da će čim prije trebati regulirati prometne i druge propise u vezi korištenja Google Glass naočala, jer će mogućnost gledanja filmova po nama predstavljati veliki izazov za sigurnost, kako samih korisnika, tako i svih drugih osoba koje će se naći u interakciji s njima.

– Optuženi, niste vidjeli dijete na pješačkom? – Ne časni suče, gledao sam film s ljetovanja mojeg tasta.

Izvor: Softpedia

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->