Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.02.2018. 13:13

Gigabayte B250-FinTech 

Gigabayte lansirao novu matičnu za kripto rudarenje

Nova matična ploča namijenjena je kripto rudarima i dolazi s 12 PCIe utora.

Gigabayte lansirao novu matičnu za kripto rudarenje

Gigabyte je lansirao novu matičnu ploču B250-FinTech koja je specijalizirana za kripto rudarenje i omogućuje "kopačima" instalaciju čak 12 grafičkih kartica, a svaku možete pojedinačno uposliti za kopanje druge kriptovalute.

mainpage

Mada se u ovom trenutku Bitcoin i druge kriptovalute nalaze u velikim oscilacijama, pa im iz dana u dan raste i pada vrijednost, rudari i dalje kupuju hardver kao ludi, pa se grafičke kartice prodaju bolje nego ikada, bez obzira što su im cijene postale doista opake, jer ih proizvođači ne mogu proizvesti koliko ih rudari kupuju.

PCIe-Slots

Osim 12 PCIe utora Gigabayte B250-FinTech matična dolazi s Dual 12V AUX power konektorom za PCIe slotove i podrškom za 6. i 7. generaciju Intel Core procesora te 4 DIMM utora za Dual Channel Non-ECC Unbuffered DDR4 RAM memoriju.

Nadalje, tu su 8-kanalni Audio s High Quality Audio kondenzatorima, Audio Noise Guard s LED Trace Path Lightingom, Realtek GbE LAN s cFosSpeed Internet Accelerator softverom, Smart Fan 5 s višestrukim senzorima temperature, Hybrid Fan Headers i APP Center koji uključuje EasyTune i Cloud Station.

Gigabyte za sada nije rekao po kojoj će se cijeni nova matična prodavati, niti kada će stići u prodaju.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam