Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.04.2013. 12:29

Asus 

GeForce GTX 670 DirectCU Mini grafička kartica

Asus predstavio grafičku karticu namijenjenu mini ITX ili micro ATX matičnim pločama.

GeForce GTX 670 DirectCU Mini grafička kartica

Ako posjedujete klasična velika kućišta u kojima su smještena vaša PC računala, nemate nikakvih problema s njihovom nadogradnjom, naravno ukoliko su opremljena odgovarajućim matičnim pločama i utorima.

No ukoliko se vaše računalo nalazi u nekoj formi mini PC kućišta, tada postoji veliki problem kako velike grafičke kartice smjestiti u njihovu unutrašnjost, jer vam osnovni zakoni fizike to jednostavno ne dozvoljavaju, mada znamo i slučajeve korisnika koji su u takvim slučajevima pribjegavali rješenjima koja podrazumijevanju korištenje pile za željezo.

Stoga će vas možda razveseliti informacija da je Asus ovih dana predstavio GeForce GTX 670 DirectCU Mini grafičku karticu koju možete spojiti na svaku mini ITX ili micro ATX matičnu ploču kakve se obično nalaze u kompaktnim kućištima računala, mada vam nitko ne brani da je stavite i u klasičnu veliku "kantu".

Ova dual-slot grafička s 2 GB memorije dolazi u dužini od 6,7 inča (17 cm), što je za 3 inča (7,6 cm) manje od referentnog dizajna, a što se cijene tiče, ona još nije objavljena, no vjerujemo kako neće biti manja od cijene grafičke u originalnoj veličini. Detaljne specifikacije potražite na poveznici izvora dolje. 

Izvor: Asus

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->