Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.04.2013. 11:59

Glasina 

Apple izdaje iTV  upravljan iRing prstenom

Sada su glasine o novim Appleovim uređajima počeli širiti i "ozbiljni" analitičari tržišta.

Apple izdaje iTV  upravljan iRing prstenom

Slika: Koncept iRinga koji je izradio Yanko Design.

Analitičari tvrtke Topeka Capital Markets u svojem novom izvještaju vezanom za istraživanje tržišta, kažu kako su od kineskih dobavljača dobili "tip" o novom proizvodu koji će "zauvijek revolucionizirati TV iskustvo"

Na sastancima s kineskim dobavljačima u Kini i na Tajvanu, analitičari Topeke su saznali da Apple ove godine neće izdati samo pametni televizor, već i iRing daljinski upravljač, koji će omogućiti upravljanje TV-om upiranjem prsta prema ekranu.

Analitičar Brian White kaže će iRing također služiti kao navigacijski "pointer" koji proširuje postojeće koncepte detekcije pokreta, te zamjenjuje funkcionalnosti koje su se do sada nalazile u daljinskim upravljačima televizora.

U Topekinom izvještaju se također navodi da će iTV doći s dodatnim ekranom "mini iTV-em", koji izgleda poput tableta, no ne predstavlja iPad, već će se koristiti za "streaming" sadržaja iTV-a, kućnu sigurnost, telefonske razgovore, video konferencije i mnoge druge stvari.

"Mi vjerujemo da će mini iTV ekran biti u mogućnosti hvatanja sadržaja 60-inčnih iTV-a s udaljenosti do 200 metara, što će omogućiti korisnicima da gledaju sadržaje iTV-a u kuhinji, kupaonici, garaži, spavaćoj sobi i dvorištu", piše White. "Također vjerujemo da će Apple isporučivati po jedan mini iTV ekran uz svaki iTV, no korisnici će imati mogućnost dobivanja paketa koji će sadržavati do 4 dodatna ekrana".

Moramo priznati da nam sve ovo djeluje pomalo nestvarno, no nećemo tvrditi da "ozbiljni analitičar" sve to izmišlja, sve dok postoji i najmanja mogućnost da su mu informacije točne.

Izvor: Apple Insider 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->