Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.03.2015. 14:34

HTC UH OH 

Besplatna zamjena razbijenog HTC One M9 

HTC predstavio UH OH plan zaštite pametnih telefona po kojem će vam novi flagship zamijeniti ako mu razbijete ekran ili ga oštetite neopreznim rukovanjem.

Besplatna zamjena razbijenog HTC One M9

Svi budući korisnici nedavno predstavljenog HTC One M9 telefona koji smo već imali priliku testirati, vjerojatno će biti sretni kada saznaju za novi plan HTC-a u vezi dodatne garancije na uređaj.

HTC je naime objavio da je za One M9 omogućio posebnu 12-mjesečnu garanciju pod nazivom UH OH, koja se ne odnosi isključivo na kvarove uređaja zbog njihove greške, već i na moguća oštećenja do kojih može doći vašim neopreznim rukovanjem.

Drugim riječima, ako razbijete ekran mobitela, ili izazovete neka druga oštećenja, recimo izazvana prodorom vode, moći ćete svoj uređaj poslati HTC-u, koji će ga zamijeniti novim i to vas neće koštati ni lipe.

Ovu pogodnost ćete moći isključiti isključivo jednokratno, a ponuda vrijedi 12 mjeseci od kupnje telefona.

Pored toga, ako "crash test garanciju" ne iskoristite tijekom tih 12 mjeseci, HTC će vam ponuditi bonus, odnosno popust u visini od 100 dolara za kupnju idućeg HTC One telefona koji ćete kupovati. I na kraju, zamjena telefona će se obaviti i ako mijenjate teleoperatera. Znači ako kupite telefon koji je "zaključan" za korištenje kod jednog operatera i odlučite promijeniti pružatelja usluga, HTC će vam zamijeniti telefon koji radi na jednoj mreži s drugim koji će raditi na drugoj.  

Ukoliko vas je ovo sad ponukalo da ozbiljno razmislite o kupnji HTC-ovog novog flagshipa koji će u Hrvatsku stići krajem travnja ili početkom svibnja ove godine, moramo vas malo prizemljiti, jer ova ponuda zasad vrijedi isključivo za korisnike u SAD-u, te još nisu objavljene nikakve informacije o tome da bi se UH OH mogao proširiti i na druga tržišta. Uh oh! 

Obzirom da će danas HTC održati tiskovnu konferenciju na kojoj će govoriti o UH OH ponudi, možda se pojave i neke nove informacije, pa ćemo ovu vijest dopuniti.

EDIT: Na konferenciji je rečeno da će ista ponuda vrijediti i za HTC One (M8) telefone, ali samo one koji će u SAD-u biti kupljeni iza 10. travnja 2015. I za kraj su rekli ono što nas je sve zanimalo, a to je da je ovo pilot projekt koji je nastao u HTC USA podružnici, pa će za sada UH OH garancija vrijediti samo u SAD-u, no sigurni su da će se proširiti i na druga tržišta ako se projekt pokaže uspješnim. Čitajući između redova to bi značilo da će proširiti ovu garanciju na ostatak svijeta ako im poveća prodaju telefona.

Izvor: HTC

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->