Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.06.2012. 10:10

Road2Services 

Besplatna domaća aplikacija za pomoć na cesti

Putovanje Hrvatskom bit će puno komotnije uz ovu aplikaciju domaćih autora.

Besplatna domaća aplikacija za pomoć na cesti

Domaći autori softverskih studija Fingere, Repeto i Imagine Studio, na iTunes su ovih dana izbacili besplatnu aplikaciju Road2Services za iOS uređaje (uskoro i za Android), koja predstavlja navigacijski softver uz čiju pomoć možete dolaziti do raznih korisnih informacija u 9 kategorija: Hitan poziv, Autoservisi, Vučne službe, Benzinske postaje, Trgovine autodijelovima, Osiguranja, Bankomati, Stanje na cestama-HAK, Rent-a-car i Taxi službe.

Drugim riječima ova će vam aplikacija omogućiti da preko nje dođete u kontakt s hitnim službama, ali i da pronađete najbliži servis, bankomat, benzinsku postaju, ili pružatelja neke druge usluge u blizini lokacije u Hrvatskoj na kojoj se nalazite.

Obzirom da aplikacija osim hrvatskog nudi engleski, njemački i talijanski jezik, vjerujemo kako bi mogla biti vrlo korisna i za strane turiste.

U aplikaciji Road2Services nalazi se velika baza podataka (7.000 subjekata) autoservisa razvrstanih po kategorijama i markama vozila, te njihovim djelatnostima poput mehanike, vulkanizacije i autolimarije, odnosno preko nje možete pronaći svaki ovlašteni servis u Hrvatskoj i veliku većinu ostalih autoservisa s bitnim informacijama, kontakt telefonima i adresama. Kada pronađete željeni servis ili djelatnost, aplikacija vam nudi precizan prikaz karte te trenutnu uspostavu telefonskog poziva. Osim  autoservisa, aplikacija nudi i ostale kategorije informacija koje možete pretraživati po lokaciji ili imenu dok vozite bilo gdje po Hrvatskoj, koje uključuju najbliže benzinske postaje, bankomate, osiguravajuće kuće ili trgovine autodijelovima, a zlu ne trebalo, preko nje ćete pronaći i najbližu taxi ili rent-a-car službu.

Aplikacija je za sada dostupna samo za iPhone, iPod touch i iPad uređaje (iOS 4.2 ili noviji), na ovom linku:  http://itunes.apple.com/hr/app/road2services/id532571056?mt=8

Rekli bismo da se radi o vrlo korisnom softveru, a posebno raduje što je u potpunosti besplatan. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->