Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.09.2021. 16:56

PS5 

Ažuriranje: U PS5 možete dodati M.2 SSD

Od 15. rujna 2021. dostupno je rujansko softversko ažuriranje Playstation 5 firmwarea koje donosi mnoštvo novosti.

Ažuriranje: U PS5 možete dodati M.2 SSD

Sony je na svojem blogu najavio rujansko ažuriranje firmwarea PlayStation 5 i 4 konzola, a vjerujemo da će većina korisnika biti najviše oduševljena dugo najavljivanom podrškom za M.2 SSD diskove kojima ćete moći proširiti pohranu i to na "normalnoj" PS5 konzoli, kao i na Digital Edition inačici.  

Kada M.2 SSD ugradite u za to predviđeno mjesto ispred poklopca konzole, moći ćete ga koristiti za preuzimanje, kopiranje i pokretanje igara, kao i za medijske datoteke. Igre ćete moći direktno pokretati s SSD-a, a instalacije ćete moći prebacivati između M.2 SSD diska i postojeće opcije za pohranu.

Sony upozorava da M.2 SSD mora zadovoljiti minimalne zahtjeve po performansama i veličini, a njegovo korištenje zahtijeva i učinkovito rasipanje topline z pomoć hladnjaka koji zadovoljava zahtjeve veličine, pa vam prije instalacije preporučamo da pogledate ovaj video.

Osim podrške za M.2 SSD, novo ažuriranje uključuje poboljšanja PS5 UX-a za Kontrolni centar, Game Base, nove prilagodbe vezane uz igre i društvena iskustava, 3D audio podršku za ugrađene zvučnike televizora i još mnogo toga.

Što sve donosi rujansko ažuriranje PS5 firmwarea možete pogledati u ovom videu.Vezani sadržaji
Ključne riječi Ažuriranje PS5 M.2 SSD
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->