Nalazite se
  • Pop Tech
  • Više od 3000 igara s velikim popustom
Članak
Objavljeno: 29.05.2020. 09:33

GOG Summer Sale 

Više od 3000 igara s velikim popustom

Obnovite svoju kolekciju vrhunskih igara naslovima kojima su cijene snižene i do 80 posto.

Više od 3000 igara s velikim popustom

Najnovija rasprodaja igara koju donosi GOG omogućit će vam da za relativno sitnu lovu dođete do tisuća odličnih naslova koji uključuju Metro Exodus, Disco Elysium, A Plague Tale: Innocence, Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition i hrpe drugih.

Pored toga u ponudi se nalaze i "bundleovi" izdavača koji su više igara upakirali u pojedinačne pakete, pa ćete proći još bolje, a mnoge igre poput Metro Exodusa i Preya uključuju razne ekspanzije i DLC-ove

ss_a142b2ad182bce7032a9a3d46216080feb76a3f6.1920x1080

Na rasprodaji se nalaze nove, ali i starije igre, pa si tako primjerice možete nabaviti Dragon Age Origins' Ultimate Edition za samo 5 eura, u što je uključena Awakening ekspanzija i svi DLC-ovi za osnovnu igru.

GOG ujedno koristi "Summer Sale" da vam omogući besplatno igranje demoa nekih nadolazećih naslova poput Destroy All Humans remakea i  Desperadosa III. Osim njih možete pronaći i druge free demo igre koje uključuju Spiritfarer, Cris Tales, Carrion, System Shock i Vagrus - The Riven Realms.

Kao i u slučaju svih drugih rasprodaja igara u online dućanima na internetu, neke ponude su i ovdje bolje, a neke lošije nego drugdje, pa si uzmite vremena i dobro pogledajte što se sve nalazi u ponudi, a potom usporedite cijene.Vezani sadržaji
Ključne riječi rasprodaja igre GOG Summer Sale
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->