Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Uradi sam Tie Interceptor traži pobunjenike
Članak
Objavljeno: 07.03.2015. 11:56

Droneovi napadaju 

VIDEO: Uradi sam Tie Interceptor traži pobunjenike

Imperija je odlučila uzvratiti udarac drone letjelicom koja radi za tamnu stranu.

VIDEO: Uradi sam Tie Interceptor traži pobunjenike

Nedavno ste mogli vidjeti kako je fan Star Warsa Olivier C modificirao jednu quadcopter bespilotnu letjelicu i pretvorio je u legendardni Millenium Falcon, svemirski brod najpoznatijeg svemirskog švercera Hana Soloa.

Nakon objave tog videa, Olivier C je očito primio prijetnje s tamne strane, pa je bio prisiljen napraviti Tie Interceptor letjelicu (nasljednika Tie Fightera), kakvom su snage imperije žarile i palile svemirom Star Warsa nakon uništenja prve Zvijezde smrti.

Za razliku od Millenium Falcona, koji je zadržao okrugli oblik originalnog quadcoptera, izrada Tie Interceptora, bila je nešto složenija, jer je morao napraviti centralnu kabinu s bočnim stranicama (krilima) sa sunčevim pločama, kako bi letjelica odgovarala filmskom uzoru.

Mada je Tie Interceptor prilično pokretljiv i okretan u svemiru, Zemljina atmosfera mu baš ne pogoduje u smislu aerodinamike, pa se Olivier morao potruditi da ovo čudo zadrži u zraku, te da letjelicom može upravljati.

Kao što možete vidjeti u videu dolje, uspio je izbalansirati originalni drone i "antiaerodinamična" krila, kako bi dobio punu funkcionalnost neobičnog svemirskog lovca, a otraga je dodao svjetlo koje djeluje poput dual-engine ionskog motora, te blještavo svjetlo koje imitira paljbu laserskim oružjem.

Nadamo se da će uskoro napraviti i X-Wing, pa zatim imperijalnu krstaricu, te da neće stati sve dok ne izradi Zvijezdu smrti. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->