Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Robot golfer pogađa rupu iz prve
Članak
Objavljeno: 07.02.2016. 13:24

Eldrick 

VIDEO: Robot golfer pogađa rupu iz prve

Pogledajte kako robot Eldrick pogađa rupu s udaljenosti od 150 metara.

VIDEO: Robot golfer pogađa rupu iz prve

Tvrtka Golf Laboratories već 20 godina predstavlja glavni autoritet na polju testiranja golf palica i loptica, te je proizvela i robota golfera kojeg prodaju proizvođačima opreme i školama golfa, te ga često promoviraju na raznim natjecanjima.

Na nedavno održanom golferskom turniru 2016 Waste Management Phoenix Open na terenu TPC Scottsdale, GL-ov robot pod nazivom Eldrick je izveo nevjerojatan udarac, pogodivši iz prve rupu broj 16 koja se nalazila na udaljenosti od 150 metara, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Golf Laboratories navodi da se njegovi roboti mogu vrlo jednostavno i brzo programirati prema zahtjevima terena, GPS podacima, palicama i lopticama koje se koriste, vremenskim podacima i podacima o smjerovima i jačinama vjetrova, a u svojem softveru imaju i sustav koji može imitirati bilo kakve zamahe pravih igrača.

Valja reći da je ovo prvi puta da je jedan robot iz prve pogodio rupu i to iz samo 5 pokušaja, pa je stoga razdragano mnoštvo odmah počelo bacati boce piva na "green", prema tradiciji koja svoje korijene vuče iz 1997. godine, kada je Tiger Woods također postigao "as" na istoj rupi.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Robot golf Golf Laboratories Eldrick
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->