Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pogledajte trailer druge sezone Mandaloriana
Članak
Objavljeno: 16.09.2020. 13:21

The Mandalorian 

VIDEO: Pogledajte trailer druge sezone Mandaloriana

Mandalorijanac dobiva novu intergalaktičku misiju vezanu uz budućnost Baby Yode.

VIDEO: Pogledajte trailer druge sezone Mandaloriana

Prva sezona Star Wars spin-off serije The Mandalorian postigla je veliki uspjeh među publikom, bez obzira na pomalo šuplju priču i nelogičnosti u radnji.

Moramo priznati da smo i mi bili prilično oduševljeni Mandalorijancem, mada smo na nekim mjestima zbog određenih gluposti znali solidno opsovati i ismijavati seriju u razgovorima s frendovima na javnim mjestima.

No za Disney je najvažnija gledanost, a ona je bila neupitna, pa se vrlo brzo krenulo u snimanje druge sezone, bez obzira na COVID-19 i lockdown koji je znatno usporio čitavu filmsku industriju.

Disney je upravo objavio službeni trailer druge sezone, u kojem napokon imamo priliku vidjeti koji je dalji smjer kretanja Mandalorijanca kroz galaksiju u društvu Baby Yode u antigravitacijskoj kolijevci, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kako se čini, Mandalorijanac će voditi Baby Yodu na njegov matični planet i dobiti zadaću da ga preda nekim čudnim mačevaocima koji se nazivaju Jedi vitezovima. Mada je očito da ne može smisliti Jedije jer ih doživljava kao svoje najveće neprijatelje, krenut će u nove avanture u kojima ga čekaju bitke protiv neprijatelja i stvaranje novih prijateljstava, a iz trailera smo stekli dojam da će druga sezona biti još više bliža događajima i likovima iz filmskog serijala.

Glavne uloge u Mandalorianu timače Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers i Giancarlo Esposito, dok se među redateljima epizoda druge sezone nalaze Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed i Robert Rodriguez.

Ekipa snova, rekli bismo, no voljeli bismo da netko prije snimanja pročita scenarij, ili barem sažetak da ne moramo ponovno nailaziti na bedastoće. Istina je da je Star Wars prvenstveno namijenjen djeci, ali ne bi trebao biti namijenjen glupoj djeci.

Prikazivanje druge sezone započinje 30. listopada ove godine.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->