Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Picard 3 postaje nastavak The Next Generationa
Članak
Objavljeno: 24.07.2022. 10:22

Treća sezona 

VIDEO: Picard 3 postaje nastavak The Next Generationa

U trećoj sezoni serije Star Trek Picard vraća se gotovo kompletna ekipa najpopularnijeg serijala Zvjezdanih staza. 

VIDEO: Picard 3 postaje nastavak The Next Generationa

Treća i gotovo sigurno zadnja sezona serije Star Trek Picard, osim legendarnog Patricka Stewarta, okupit će gotovo sve likove iz The Next Generation, po mnogima najboljeg serijala Star Trek franšize.

To znači da će kapetanu Picardu društvo praviti LeVar Burton (Geordi La Forge), Jeri Ryan (Seven of Nine), Michael Dorn (Worf), Marina Sirtis (Deanna Troi), Jonathan Frakes (William Riker) i Gates McFadden (Beverly Crusher), sudeći barem prema video teaseru koji je objavila platforma Paramount+, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Mada se u teaseru ne prikazuju nikakve scene iz serije, jer je snimanje očito još u tijeku, možemo reći da ekipi bivšeg Picardovog Enterprisea dobro stoje nove uniforme i vjerujemo da fanove neće smetati što su svi protagonisti malo ocvali.

Za očekivati je da ćemo imati priliku još jednom vidjeti Wesleya Crushrera (Wil Wheaton), koji se pojavio na kraju druge sezone, a možda se pojavi i Data (Brent Spiner), mada je na kraju prve sezone odlučio prekinuti svoje postojanje, jer se u drugoj sezoni Spiner vratio kao nekakav pradjed tvorca poznatog androida, pa vjerujemo da će Paramount pronaći načina da ga ponovno aktivira u nekom obliku.

Radnja serije još nije poznata, ali se zna da je prikazivanje predviđeno za travanj iduće godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->