Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Mini gadget za pumpanje guma
Članak
Objavljeno: 16.07.2019. 12:47

Norshire 

VIDEO: Mini gadget za pumpanje guma

Mala mobilna pumpa dolazi s moćnim motorom i može pružiti tlak do 12 bara.

VIDEO: Mini gadget za pumpanje guma

Svi znamo koliko nezgodno zna biti kada imamo prazne gume na automobilu, motociklu ili biciklu, a pri ruci nemamo ručnu pumpu, dok je najbliža benzinska postaja previše udaljena. Tvrtka Norshire iz Hong Konga za to ime vrlo praktično mobilno rješenje, malu pumpu pod nazivom Norshire Mini Tire Inflator koja dolazi s feromagnetskim 380 motorom koji radi na 30.000 okretaja u minuti i donosi izlaznu snagu od 56 W, a u stanju je pumpati gume do 12 bara, brzinom od 10-17 litara zraka u minuti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Gadget je dostupan na Kickstarteru po cijeni od 50 dolara (328 kn), a isporuke započinju tijekom ovog mjeseca širom svijeta.

Ova mala pumpa oblika cilindra na sebi posjeduje 0,91-inčni OLED zaslon rezolucije od 128 x 32 piksela osjetljiv na dodir i ugrađeno mikroračunalo koje upravlja čitavim sustavom, mjeri pritisak na gumama i prekida punjenje kada guma dođe na željeni pritisak.

Norshire 1

Dok je u standbyu, gadget troši samo 1 mA, što znači da vam može stajati čitavu godinu u pripravnosti nakon što ga napunite, spajanjem na utor za upaljač u autu ili putem 5V/2A adaptera sličnom onom kakav koristite za punjenje telefona.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->