Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Gadget vam poboljšava pucanje slobodnjaka
Članak
Objavljeno: 21.03.2024. 13:01

Voon Sports 

VIDEO: Gadget vam poboljšava pucanje slobodnjaka

Napucavajte loptu u ovaj uređaj i on će vam procjenjivati udarce i nuditi savjete kako ih poboljšati.

VIDEO: Gadget vam poboljšava pucanje slobodnjaka

Španjolski startup Voon Sports razvija senzorske uređaje koji bi trebali poboljšavati performanse u brojnim sportovima. Posljednji njihov gadget pod nazivom Voon Soccer bi vas prema tvrdnji tvrtke trebao učiniti boljim nogometašem, čak i ako vježbate sami, jer procjenjuje vaš učinak u desecima različitih vježbi za izgradnju vještina.

Voon Soccer ima uklonjivi elektronički modul u obliku diska koji se zove Dot. Ta jedinica bežično komunicira s iOS/Android aplikacijom na pametnom telefonu putem Bluetootha i koristi integrirane senzore za otkrivanje udaraca loptom koji se događaju bilo gdje na „odbijaču“.

voon

Korisnik počinje odabirom vježbe u aplikaciji i gledanjem kratkog demo videa, a zatim kreće s izvođenjem te vježbe, šutira loptu prema Voonu, hvata je na odbijancu i ponovno šutira.

Dok to radi, vodi ga prsten od 24 LED diode na Dotu koje svijetle u različitim bojama i uzorcima, kako bi služile kao meta i kako bi vizualno registrirale svaki pogodak. Dot također bilježi uspješne pogotke zvučnim signalom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nakon što završi vježbu, korisnik provjerava svoju ocjenu izvedbe u aplikaciji. Taj rezultat uključuje metrike kao što su brzina reakcije, brzina i snaga udarca, broj pogodaka i proteklo vrijeme između pogodaka. Aplikacija također omogućuje korisnicima da prate svoj napredak tijekom vremena i vide koje vještine zahtijevaju najviše poboljšanja.

Gadget je otporan na udarce, vodootporan i može raditi između 5 do 30 sati s jednim punjenjem baterije, što ovisi o načinu i intenzitetu uporabe. Može se postaviti pod kutom od 60 ili 90 stupnjeva, a težak je 11 kg. 

Voon Soccer je uspješno "crowdfundan na Kickstarteru i prodavat će se po cijeni od od 479 američkih dolara. 

Mislimo da bi mnogim našim nogometašima dobro došao jer često ne možemo shvatiti kako uspiju promašiti gol od sedam metara s metra udaljenosti.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Voon Sports
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->