Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: E bicikl za put oko svijeta
Članak
Objavljeno: 10.03.2023. 15:18

Globe Haul ST 

VIDEO: E bicikl za put oko svijeta

Globe Haul ST dolazi sa svestranim sustavom za montažu i ekosustavom posebno projektiranih dodataka koji vozačima omogućuju personalizaciju.

VIDEO: E bicikl za put oko svijeta

Tvrtka Specialized lansirala je električni bicikl Globe Haul ST koji vam može poslužiti za prijevoz tereta i djece, kao dostavni električni bicikl, kao i za duga putovanja.

Globe Haul ST je izgrađen oko aluminijskog okvira jedne veličine s niskim pragovima s dvostrukim teleskopskim stupom sjedala te podesivim upravljačem za prilagodbu vozačima između 1,34 i 1,93 m visine.

6

E-bicikl ima stražnji nosač tereta s kratkim repom s MIK HD sučeljem i sustavom tračnica, a mogu se pričvrstiti dodaci poput prtljažnika, prednjeg nosača spremnog za MIK adapter nosača prtljage/prtljažnika i stražnjeg suvozačevog sjedala. Dvostruki središnji oslonac osigurava stabilnost pri parkiranju, što će biti posebno dobrodošlo prilikom utovara i istovara tereta. Kakvi se sve brojni dodaci nude za ovaj električni bicikl možete pogledati u ovom videu.

Vozačima se nudi brza pomoć prilagođenog motora sa stražnjom glavčinom od 700 W zahvaljujući senzoru zakretnog momenta u donjem nosaču, s pet razina pomoći pedale dostupnih putem kontrola na zaslonu upravljača, koji također nudi brzi pregled provjere brzine, udaljenosti, statusa baterije i procijenjenog dometa. U sustav je uključen i 9-brzinski mehanički pogon.

Motor se napaja baterijom od 772 Wh postavljenom između dvostruke donje cijevi za koju se navodi da može "prevesti 190 kg tereta do 96,5 km s jednim punjenjem".

4

E-bicikl se kotrlja na 20-inčnim aluminijskim felgama s dvostrukom stijenkom, omotanim u 3,5-inčne gume Carless Whisper Reflect. Snagu zaustavljanja osiguravaju hidraulične disk kočnice s rotorima od 203 mm, a prednji i stražnji blatobrani onemogućuju vodi i blatu da dođu do vaših leđa i face. Integrirano prednje svjetlo od 1.500 lumena i stražnje od 50 lumena pomažu u osvjetljavanju vaših avantura noću, a uključeno je i mesingano zvono umjesto elektroničke sirene za upozoravanje pješaka dok se vozite.

Globe Haul ST dostupan je za prednarudžbu sada po cijeni od 2.700 američkih dolara, a podržan je doživotnim jamstvom na okvir i dvogodišnjim jamstvom za električni pogonski sustav.

Ako imate ideju obići svijet električnim biciklom, ovo je model o kojem vrijedi razmisliti, no morat ćete planirati puno pauzi za punjenje, što zapravo i nije tako loše za upoznavanje krajolika i ljudi.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->