Nalazite se
  • Pop Tech
  • Samsungov telefon s baterijom od 30 tisuća mAh
Članak
Objavljeno: 07.03.2023. 12:44

Modifikacija 

Samsungov telefon s baterijom od 30 tisuća mAh

Ova baterija uradi sam majstora mogla bi vam omogućiti dugotrajan bezbrižni rad na telefonu.

Samsungov telefon s baterijom od 30 tisuća mAh

Korisnik Reddita i uradi sam majstor Downtown_Cranberry44, napravio je bateriju za svoj Galaxy A32 5G telefon, kapaciteta od čak 30.000 mAh, što je drastično više u odnosu na onu koju dobijete kad uređaj kupite, koja dolazi s kapacitetom od 5.000 mAh.

Majstor kaže da mu je za izradu baterije trebalo ukupno šest Samsung 50E 21700 ćelija, a telefon iz nekog razloga još uvijek pokazuje izvorni kapacitet i težak je oko 450 grama. Osim što bi vam telefon s jednim punjenjem mogao trajati 7 dana, mogli biste ga koristiti kao powerbank za punjenje drugih uređaja putem dva USB-A porta i USB-C porta s brzim punjenjem, a opremio ga je i Apple lightning portom.

Nažalost, modifikacija je više-manje uništila telefon, pa ova cigla od pola kilograma nije nešto što bi vam mogli uzeti u servis, a Downtown_Cranberry44 kaže da na kraju nije dobio kapacitet za 7 dana autonomije, već je uređaj s jednim punjenjem uspio izdržati najviše dva dana, dok punjenje baterije traje sedam sati.

Kada vidimo slike uređaja s tom čudovišnom baterijom, sigurni smo da nam nikada ne bi palo na pamet raditi takvu modifikaciju, jer ovo izgleda kao da je stiglo iz nekog distopijskog horror filma.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->