Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Dysonov usisivač s laserskim naoružanjem
Članak
Objavljeno: 27.03.2021. 11:31

Dyson V15 Detect 

VIDEO: Dysonov usisivač s laserskim naoružanjem

Najnoviji usisivač Dyson V15 Detect pomoću lasera olakšava uklanjanje smeća na mikroskopskoj razini.

VIDEO: Dysonov usisivač s laserskim naoružanjem

Poznati proizvođač visokokvalitetnih usisivača Dyson, predstavio je Dyson V15 Detect, usisivač koji se uspješno nosi sa sićušnim i oku nevidljivim smećem poput stanica kože i kose.  

Usisivač koji se prodaje po cijeni od 699 dolara (4.476 kn), sadrži i zelenu lasersku diodu koja "ispaljuje" zeleno svjetlo koje je ljudskom oku najlakše detektirati.

Prema Dysonovoj Global Dust 2021 studiji, 60 posto ljudi danas usisava svoje domove znatno više nego prije zbog klica i virusa.

Zahvaljujući tehnologijama rada s visokim tlakom i sustavu za filtriranje od 5 razina, novi Dysonov usisivač u stanju je usisati 99,99 posto čestica prašine veličine do 0,3 mikrona. Kako bi vam pomogao u njihovom pronalaženju, usisivač na svojoj "glavi" posjeduje zeleni laser koji pod kutom od 1,5 stupnjeva i na visini od 7,2 mm iznad tla osvjetljava područje kojim se krećete i stvara odličan kontrast koji vam jasno prikazuje gdje se nalaze najsitnije čestice koje inače ne biste mogli vidjeti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Uz laser, detekcijom sitnih čestica smeća bavi se i akustični piezo senzor koji detektira i na malom zaslonu usisivača prikazuje veličine čestica akustičnim mjerenjem do 15.000 puta u sekundi.

Nadalje, usisivač je dovoljno pametan da pri uočavanju veće količine smeća automatski pojačava snagu usisavanja. Eto što vam je hi-tech usisivanje.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->