Nalazite se
  • Pop Tech
  • Tesla lansirao powerbank za mobitele
Članak
Objavljeno: 19.11.2017. 11:25

Tesla Powerbank 

Tesla lansirao powerbank za mobitele

Baterijski paket je dizajniran prema Supercharger postajama za punjenje električnih automobila.

Tesla lansirao powerbank za mobitele

Ukoliko si još uvijek ne možete priuštiti neki Tesla automobil poput Model S, Model X ili Model 3 modela, to ne znači da ćete se morati u potpunosti odreći Muskove tehnologije namijenjene električnim automobilima. Tesla je naime izdao eksterni baterijski paket za mobilne uređaje pod nazivom Tesla Powerbank koji se može kupiti na službenoj stranici po cijeni od 45 dolara.

Dizajn uređaja je inspiriran Supercharger punionicama električnih Tesla automobila, a dolazi s USB, microUSB i Apple lightning konektorima koji će vam omogućiti punjenje Android ili iPhone telefona. Powerbank koristi jednu 18650 ćeliju od 3.350 mAh kakve se mogu naći u Model S i X automobilima, no dakako tamo ih ima malo više.

Obzirom na prilično veliku cijenu za taj kapacitet, većina korisnika će radije odabrati neki alternativni i jeftiniji powerbank s većim kapacitetom, no za fanove Muska i Tesla automobila vjerojatno će predstavljati "a must have" predmet obožavanja koji će ponosno postaviti na neko viđeno mjesto u stanu, kući ili uredu.

Ovo je prvi takav proizvod u produkciji Tesle pa se pitamo što je sljedeće. Tesla ruž za usne, Tesla parfem, Tesla električnošiljilo za olovke...?

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam