Nalazite se
  • Pop Tech
  • Stigao besplatni Call of Duty Mobile
Članak
Objavljeno: 01.10.2019. 13:24

CoD Mobile 

Stigao besplatni Call of Duty Mobile

Igrati možete na Android i iOS uređajima, ali ima i PC verzija za Tencentov Gameloop emulator.

Stigao besplatni Call of Duty Mobile

Prema najavama Tencent je upravo globalno lansirao prvi besplatni Call of Duty naslov, odnosno igru punog naslova Call of Duty Mobile, a mi smo je odmah isprobali na Android tabletu i na PC-u, no možete ga zaigrat i na iOS uređajima. Inače, verzija za PC je namijenjena za Tencentov službeni Gameloop emulator koji podržava i PUBG Mobile i radit će vam isavršeno kao svaka "normalna" PC igra.

Bez obzira koju platformu koristili igra je brza, žestoka, ima odličan tutorial koji će vas na jednostavan način uputiti u sve mogućnosti gameplaya, podešavanja, opremanja i tweakanja, pa ćete vrlo brzo moći uroniti u prave timske obračune, a uskoro stiže i battle royale mod 1 vs 100, pa će na svoje doći i ljubitelji tog MP moda/podžanra.

U ovih nekoliko desetaka minuta koliko smo probali igrati prilično smo se oduševili, mada su mape možda mrvicu premale nego što bismo voljeli, ali ovo je CoD a ne Battlefield, pa nikog neće smetati. Osim toga radi se o prvom danu lansiranja pa će nam sigurno u budućnosti ponuditi brojne nove sadržaje poput moda sa zombijima što su već i najavili.

Pored toga morate znati da je ovo "first blood" tekst a ne recenzija igre, pa je vrlo vjerojatno da mnoštvo toga još nismo niti skužili. Fanovi CoD naslova vjerojatno će biti zadovoljni brzim i dinamičnim timskim deathmatchem, a neke će možda malo živcirati "kill streak", odnosno značajka specijalnih napada nakon što eliminirate određeni broj neprijatelja zaredom, zahvaljujući čemu ćete dobiti napad dronom, raketama, artiljerijom... Sve smo to već vidjeli u CoD-ovima, uključujući i mape koje su doduše malo prerađene, ali ćete ih se sjetiti iz CoD-a i Black Opsa.

Dalje više nećemo pričati jer moramo i malo [khm] raditi :)    Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->