Nalazite se
  • Pop Tech
  • Amazon počeo prodaju naočala i prstena s Alexom
Članak
Objavljeno: 27.09.2019. 11:17

Echo Frames & Echo Loop 

Amazon počeo prodaju naočala i prstena s Alexom

Amazonova digitalna asistentica našla se u dva nova nosiva proizvoda.

Amazon počeo prodaju naočala i prstena s Alexom

Amazon je u prodaju lansirao naočale pod nazivom Echo Frames koje ne možemo nazvati "pametnim", jer ne posjeduju HUD zaslon kao ni kameru, ali omogućuju da se putem njih povežete s digitalnim asistentom Alexa koji je instaliran na vašem pametnom telefonu.

Naočale na sebi posjeduju mikrofon i zvučnik, što znači da putem njih možete pitati Alexu za bilo koju informaciju kao što to činite na drugim uređajima na kojima se nalazi poput Echo pametnog zvučnika, a odgovore ćete dobivati putem zvučnika ugrađenog u ručkama. Amazon kaže da je u zvučnik ugrađena njegova "open-air" tehnologija koja usmjerava zvuk direktno ka uhu korisnika i onemogućuje da Alexu čuju drugi. Naočale se prodaju po cijeni od 179,99 dolara putem Amazona ali na "pozivnicu", što znači da se prvo morate predbilježiti, a onda čekati da dođete na red. Kada jednog dana dođu u slobodnu prodaju koštat će 249,99 dolara.

Echo Frames

Drugi nosivi proizvod kojeg je Amazon pustio u prodaju također se bluetoothom povezuje s Alexom na vašem pametnom telefonu, a radi se o prstenu pod nazivom Echo Loop. Prsten može vibrirati kada dobijete poziv ili poruku, a zahvaljujući dodirnoj površini klikom možete uključiti Alexu ili pozvati „top kontakt“ iz svojeg imenika. U prsten su ugradili mikrofon i zvučnik pa ga možete koristiti za razgovore s Alexom ili telefoniranje.  Prsten se trenutno prodaje također samo s pozivnicom po cijeni od 129,99 dolara, a kasnije će mu puna cijena iznositi 179,99 dolara.

echo loop

Rekli bismo da je ovim proizvodima Amazon još malo proširio ponudu svojih proizvoda "naoružanih" Alexom, no obzirom da ne funkcioniraju bez pametnog telefona, više su periferija nego gadgeti. Osobno nam se prsten čini kao bolja fora nego naočale.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->