Nalazite se
  • Pop Tech
  • Siemens pojednostavljuje korištenje perilica posuđa
Članak
Objavljeno: 01.09.2023. 13:58

IFA 2023 

Siemens pojednostavljuje korištenje perilica posuđa

Siemens je najavio svoje nove perilice posuđa s ClearControl touch upravljanjem koje odabir programa čine još lakšim.

Siemens pojednostavljuje korištenje perilica posuđa

Siemens je na IFA-i predstavio nove perilice posuđa iQ500 studioLine, koje pojednostavljuju korisničko iskustvo. Odabir programa korištenjem touch kontrole slijedi slijeva na desno počevši od najčešće korištenih specijaliziranih programa, dok su dodatni programi dostupni putem aplikacije Home Connect.

Siemens također poboljšava energetsku učinkovitost cijele svoje linije perilica posuđa. Od rujna 2023. dvije trećine portfelja imat će europski razred energetske učinkovitosti A ili B, a dostupnost rezervnih dijelova bit će produžena na najmanje 15 godina.

Siemens je na konferenciji rekao da potrošači traže energetski učinkovite perilice posuđa koje štede vrijeme i savršeno suše posuđe, a tvrtka odgovara na te zahtjeve nudeći niz programa, od intenzivnog do pola punjenja, koji se mogu kombinirati s dodatnim opcijama kao što je varioSpeed ​​Plus koja ubrzava programe za više do tri puta.

Siemens

Siemensovo istraživanje pokazalo je da potrošači koriste samo jedan ili dva programa za pranje posuđa, zbog čega je tvrtka pojednostavila korisničko iskustvo s upravljanjem na dodir clearControl.

Korisnici su sada vođeni korak po korak kroz odabir programa s lijeva na desno. S lijeve strane su osnovni programi uključujući Eco, Fast ili intelligentProgram, koji se prilagođavaju osobnim preferencijama putem individualnih povratnih informacija korisnika nakon pranja.

Nakon što korisnici odaberu Eco ili Fast, mogu prilagoditi intenzitet u sljedećem koraku, ovisno o tome koliko je posuđe zaprljano. Korak dalje udesno je mjesto gdje se mogu aktivirati dodatne opcije i pomoćne funkcije, a zatim jednostavno odaberete početak.

Ukoliko korisnici žele poseban program, mogu ga pokrenuti putem aplikacije Home Connect ili preuzeti. Aplikacija Home Connect također pruža uvid i u to koliko energije i vode koristi svaki program.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Siemens IFA 2023
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->