Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.06.2018. 11:06

Computex 2018 

VIDEO: Project Precog je AI PC s dva zaslona

Ne možemo se oteti dojmu da je jako sličan novom Lenovo Yoga Booku.

VIDEO: Project Precog je AI PC s dva zaslona

Asus je na Computexu predstavio dosta novih proizvoda koji uključuju nove ZenBook prijenosnike, VivoWatch BP pametni sat, Zen AIO PRO računalo, te najnoviji biser iz ROG serije, pametni gamerski telefon ROG Phone.

Pored ovog telefona koji nam je najviše provukao pažnju kada se govori o Asusu, prilično nas je zaintrigirao i konceptualni prijenosnik pod nazivom Project Precog koji dolazi s dva zaslona poput novog Lenovo Yoga Booka, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Asus kaže da je ovo dual-screenPC s AI značajkama koji će biti dovoljno pametan da vam optimizira punjenje baterija ovisno o dobu dana, a zahvaljujući ugrađenoj vizualnoj procesnoj jedinici Movidius, u stanju je detektirati gdje se nalaze vaše ruke u svakom trenutku, što će vam omogućiti korištenje jednog zaslona za tipkovnicu čije će se tipke uvijek nalaziti ispod "pravih" prstiju, ili kao gamepada i touchpada.

Laptop je punokrvni konvertibilac što znači da ga možete koristiti u modu "šatora", kao klasični laptop, ili ga raširiti da dobijete jedinstven ekran ispod kojeg stavite vanjsku bežičnu tipkovnicu pa imate nešto nalik na AIO računalo.

Zasad još nije poznato kada bi Asus ovaj konceptualni laptop mogao pretvoriti u pravi tržišni proizvod.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam