Nalazite se
  • Pop Tech
  • Novi Switch VR headset u razvoju
Članak
Objavljeno: 10.09.2019. 09:29

Nintendo 

Novi Switch VR headset u razvoju

Nintendo navodno razvija pravi VR headset za svoju konzolu.

Novi Switch VR headset u razvoju

U travnju ove godine Nintendo je predstavio Nintendo Labo, VR sustav nalik na Google Cardboard i set dodataka od kartona koji vam omogućuju korištenje kontrolera koji izgledaju kao blasteri, kamere, slonovi, patke, ptice i mnogo toga drugog. Svima nam je bilo jasno da je taj VR sustav namijenjen prvenstveno najmlađim igračima, no kako se čini, Nintendo sada im puno ozbiljnije namjere i razvija "pravi" VR headset kojim želi konkurirati VR iskustvu igranja uz Sony PSVR i high-end headsetovima za PC poput Vivea i Rifta.

Mada Nintendo o ovom još nije otkrio ništa, ekipa iz Let’s Go Digitala je pronašla patent koji ukazuje na novi headset za Switch konzolu, mada se nama na prvi pogled čini da se radi samo o čvršćoj plastičnoj inačici Nintendo Labo headseta.

Novi headset bi trebao funkcionirat slično kao Labo, odnosno u njega ćete utaknuti Switch konzolu i potom uživati u VR igranju.    

U ovom trenutku još ništa nije poznato o ovom projektu, no čim (ako) Nintendo nešto objavi bit ćete među prvima koji će saznati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->