Nalazite se
  • Pop Tech
  • Nova Star Trek serija je Starfleet Academy
Članak
Objavljeno: 31.03.2023. 09:55

Paramount+ 

Nova Star Trek serija je Starfleet Academy

Star Trek franšiza dobiva novu seriju čija će radnja biti posvećena akademiji na kojoj se stvaraju budući časnici Zvjezdane flote.

Nova Star Trek serija je Starfleet Academy

Paramount+ je objavio da priprema produkciju nove Star Trek serije pod nazivom Starfleet Academy, koja će biti posvećena kadetima koji se školuju na akademiji Zvjezdane flote u San Franciscu. U seriji ćemo pratiti jednu grupu kadeta koji se uvježbavaju za časnike svemirskih brodova, druže, zabavljaju i bore protiv novog neprijatelja koji prijeti Akademiji, ali i čitavoj Federaciji.

FseyHnaaEAEMhPw

Produkcija bi trebala započeti 2024. godine, a za sada nije poznato tko će režirati seriju, niti koji bi se glumci mogli naći u glavnim ulogama, jer još najvjerojatnije nije započeo casting. Također nije poznato hoće li se pojavljivati i dobro nam poznata lica iz drugih Star Trek serijala, no nadamo se da ćemo imati prilike vidjeti neku poznatu facu.

Hoće li serija imati kakve veze s istoimenom video igrom iz 1997., u kojoj ste bili kadet koji se trebao školovati za kapetana zasad nisu rekli. Inače, u toj igri se pojavljuju kapetan Kirk, Sulu i Chekov pa je jasno u kojem razdoblju Federacije bi radnja serije mogla biti smještena, mada nekako sumnjamo u to. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Star Trek Starfleet Academy
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->