Nalazite se
  • Pop Tech
  • Epic vam za blagdane poklanja 12 igara
Članak
Objavljeno: 20.12.2019. 14:25

Epic Games Store 

Epic vam za blagdane poklanja 12 igara

Ako vam fali free igara za predstojeće blagdane navratite u Epic Games Store.

Epic vam za blagdane poklanja 12 igara

Poznati izdavač i developer igara Epic Games u svojem online dućanu pokreće veliku božićnu i novogodišnju akciju između 19. prosinca 2019. i 1. siječnja 2020. unutar koje će svaki dan poklanjati svim korisnicima Storea po jednu igru, odnosno ukupno 12.

Prvi naslov koji se nalazi u ponudi je TB strategija Into the Breach koja se inače prodaje po cijeni od 8 dolara, a možete ju preuzeti unutar 24 sata. Ako niste u mogućnosti doći do računala igru si možete povući u library i putem mobilnog preglednika na telefonu, a kada ju jednom "rezervirate" ostat će zauvijek vaša i moći ćete ju igrati besplatno do mile volje.

Pored toga Epic korisnicima poklanja i poklon bon za kupnju igara u visini od 10 dolara, ali ga možete iskoristiti samo za kupnju naslova skupljih od 14,99 dolara i ne možete ga potrošiti za ingame kupnje, niti za DLC-ove.

Čim iskoristite bon na kupnju Epic će vam dati još jedan koji možete potrošiti na neki drugi naslov, pa možete lijepo uštedjeti ako namjeravate kupiti neki od hitova tipa Borderlands 3, Control, Detroit: Become Human, Journey, John Wick Hex, Metro Exodus, Shenmue 3, The Division 2, The Outer Worlds, Observation, Outer Wilds, Untitled Goose Game, Wattam i What the Golf?

Do besplatnih igara i poklon bonova možete doći putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Ključne riječi igre besplatne Epic Games Store
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->