Nalazite se
  • Pop Tech
  • CoD: Modern Warfare naplaćuje statistike killova
Članak
Objavljeno: 17.12.2019. 09:51

Time to Die 

CoD: Modern Warfare naplaćuje statistike killova

Ako želite znati omjer killova i pogibija to ćete zadovoljstvo platiti 20 dolara.

CoD: Modern Warfare naplaćuje statistike killova

Većini igrača multiplayer igara jedan od najvažnijih statistika je praćenje omjera killova i pogibija (kill-death ratio). U svim MP pucačkim igrama koje smo do sada probali to je bila jedna od osnovnih značajki i nikada nismo čuli da bi je netko naplaćivao.

Na žalost po igrače igre Call of Duty: Modern Warfare, Activision je odlučio i za to uzeti koju kunu igračima, pa se praćenje te statistike naplaćuje 20 dolara. Točnije rečeno, za te podatke ćete morati imati "in-game item" pod nazivom "Time to Die" koji će se prodavati kao dio "Mother Russia" bundlea u vrijednosti od 2.000 COD bodova (CP), odnosno 20 američkih dolara.

Omjer killova i pogibija u većini modova će se i dalje moći pratiti, no ta će se statistika prikazivati samo na kraju runde u posljednjoj tabli s rezultatima  nakon završetka meča, pa igrači neće moći pratiti svoj progres sve dok ne kupe "Time to Die".

Umjesto toga igrači će tijekom igre moći vidjeti samo svoje killove i asistencije, što i nije od neke velike važnosti, jer igrač koji ima 10 killova i 30 pogibija nije jednako dobar kao onaj koji recimo ima 10 killova i 5 pogibija, pa vam to ništa konkretno ne govori koliko doista napredujete u svojem skillu

Baš nas zanimaju reakcije fanova.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->