Nalazite se
  • Pop Tech
  • Cyberpunk napokon pokrpan ogromnim patchem
Članak
Objavljeno: 30.03.2021. 09:41

Cyberpunk 2077 

Cyberpunk napokon pokrpan ogromnim patchem

Stigla je dugoočekivana zakrpa s oznakom 1.2 za PC i konzole, a uskoro stiže i za Stadia platformu.

Cyberpunk napokon pokrpan ogromnim patchem

Nakon dugo očekivanja i mnogo prolivene žuči od strane gamera, posebice onih na PS4 i Xbox One konzolama, CD Projekt Red je napokon izdao "masivni" patch s oznakom 1.2 koji će vam pokrpati na stotine bugova u igri Cyberpunk 2077.

Kao što su to mnogi kupci igre i očekivali, patch je znatno unaprijedio performanse u igranju na slabijim PC računalima i konzolama prošle generacije, no donosi i mnoga poboljšanja koja ispravljaju "opće" bugove koji su nas užasno živcirali.

Vjerujemo da ćete prvo primijetiti da je upravljanje vozilima postalo znatno bolje, a ako vas zanima koje to stotine bugova zakrpa rješava, pogledajte čitav popis nadogradnji na ovoj poveznici.

Kada smo tu ogromnu listu pogledali, shvatili smo po ne zna koji puta da je CD Projekt Red pod pritiskom rokova očito svjesno izdao nedovršenu igru, što je stvarno šteta, jer da je igra izgledala u vrijeme izlaska kao što izgleda sada, sigurno bi imala znatno više ocjene u recenzijama, a vjerojatno ne bi došlo ni do brojnih zahtjeva za povrat novca mnogih bijesnih gamera, što je sigurno imalo veliki utjecaj na poslovanje developera.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->