Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • VIDEO: Poznati YouTuberi poručuju da ostanete kod kuće
Članak
Objavljeno: 31.03.2020. 10:45

#stayathome 

VIDEO: Poznati YouTuberi poručuju da ostanete kod kuće

Više od 100 poznatih zvijezda YouTuba snimili je video čija osnovna poruka je da ostanete kod kuće za vrijeme pandemije.

VIDEO: Poznati YouTuberi poručuju da ostanete kod kuće

Nije tajna da nam je svima teško palo što zbog mjera karantene i izolacije moramo provoditi puno vremena kod kuće, pogotovo kada je vani lijepi dan. Kada vam vlada, krizni stožer i medicinska struka kažu da ostanete kod kuće kako ne biste pomogli u širenju koronavirusa, vjerojatno ćete ih poslušati, ali postoje ljudi koji im ne vjeruju, jer imaju neke svoje influencere čiji im savjeti puno više znače. Među njima su i poznati britanski YouTuberi, koji su odlučili uputiti jednu zajedničku poruku svojim fanovima, pa ih je više od stotinu zajednički napravilo video u kojem jasno kažu "stay at home".

Svaki od njih je to učinio na sebi svojstven načina, a objavio ga je Sideman, momak koji ima 7,6 milijuna pretplatnika svojeg kanala.

Među njima se nalaze poznati nogometaš Rio Ferdinand, pjevačica Jess Glynne, komičar i narator Love Islanda Iain Stirling i mnogi drugi, kao što možete vidjeti u ovom videu.

#ostanidoma

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->