Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Netflix dobiva opciju za jednostavno kickanje uređaja
Članak
Objavljeno: 17.11.2022. 14:44

Netflix 

Netflix dobiva opciju za jednostavno kickanje uređaja

Netflix je u postavkama računa dobio novi izbornik Managing Access and Devices.

Netflix dobiva opciju za jednostavno kickanje uređaja

Jedna od najboljih stvari na Netflixu je što se jedan račun može koristiti na više uređaja pored primarnog pametnog televizora, uključujući telefone, tablete i televizore u hotelima.

Ta mogućnost je dobro poznata korisnicima i naširoko je svi koristimo, no Netflix je planira želi "modificirati", jer mu je cilj spriječiti korisnike da dijele svoj račun s drugim osobama. Kao što vjerojatno znate, od iduće godine će korisnik računa morati plaćati naknadu Netflixu za svaki dodatni "podračun", a sada je Netflix odlučio dodati novi izbornik u postavke računa pod nazivom Managing Access and Devices, (upravljanje pristupom i uređajima) u kojom ćete samo jednim klikom moći izbacivati uređaje koje ne koristite, kao i otvarati slobodni "slot" za novi uređaj.

Mada je glavna namjera Netflixa da vam ovo omogući jednostavno uklanjanje podračuna svojih frendova i članova obitelji koji neće htjeti dodatno plaćati dijeljenje vašeg računa, opcija može biti korisna u nekim slučajevima kada poželite gledati sadržaje na nekom drugom uređaju poput TV-a u hotelu na godišnjem odmoru.

Nova značajka je dostupna jedino na webu i u mobilnim aplikacijama, što znači da novi izbornik nećete vidjeti u aplikaciji za pametni televizor.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Netflix
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->