Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.09.2012. 13:43

Modni detalj 

Google Glass na New York Fashion Weeku

Jučer su Googleove pametne naočale prvi puta prošetale jednom modnom pistom.

Google Glass na New York Fashion Weeku

Na jučerašnjem nastupu dizajnerice Diane von Furstenberg u sklopu New York Fashion Weeka, sve ljubitelje visoke mode iznenadili su njezini modeli koji su osim odjeće u kolekciji za proljeće 2013., nosili Googleove pametne naočale.

Ova suradnja između Googlea i poznate dizajnerice doista je neobična, obzirom da još uvijek ne znamo kada bi se Google Glass naočale s očekivanom cijenom od oko 1.500 dolara trebale pojaviti na tržištu, no ta činjenica očito ne smeta da se već sada ne bi mogle uklopiti u modni svijet.

manekenke

Posjetitelji revije su navodno bili oduševljeni Googleovim naočalama, a posebnu pohvalu su dobile od poznatog novinskog magnata Ruperta Murdocha, koji ih je nazvao genijalnim, pohvalivši Sergeya Brina i ekipu iz Googlea, što su ovaj hi-tech gadget "fantastično dizajnirali".

Osim što su supermodeli šetali pistom noseći Googleove naočale, pomoću njih je snimljen i film "Iza scene", koji će biti prikazan 13. rujna na Google + stranici Diane von Furstenberg (kliknite link izvora vijesti), pa ćete od ovog četvrtka tamo moći vidjeti dio atmosfere i strke koja je vladala u garderobi tijekom presvlačenja manekenki. Nadamo se da će biti što za vidjeti.

Izvor: https://plus.google.com/+dvf/postsVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->