Nalazite se
  • Pop Tech
  • Studio HD500: Mobilni profesionalni video mikser
Članak
Objavljeno: 06.09.2012. 12:24

Livestream 

Studio HD500: Mobilni profesionalni video mikser

Tvrtka Livestream predstavila all-in-one video studio za hobiste i profesionalce.

Studio HD500: Mobilni profesionalni video mikser

Livestream Studio HD500 predstavlja odlično rješenje za sve koji se žele baviti video produkcijom i emitiranjem svojeg lokalnog/Internet TV programa, te je pogodan za kućne "poluamaterske" potrebe, ali će koristiti i video profesionalcima, posebice za "terenske" potrebe.

Ovaj all-in-one uređaj košta nemalih 8.500 dolara (cca 50.600 kuna), ali se na prvim testovima pokazao sposobnim za izvođenje zadaća u video produkciji uz bok uređajima u cjenovnom rangu od 15 do 20 tisuća dolara, poput recimo poznatih NEWTEK TriCaster uređaja.

Studio HD 500 posjeduje mikser (switcher) za live audio i više istovremenih ulaznih signala kamera, ugrađen DVR i media player, jednim klikom omogućuje i živi streaming, a na njemu se nalazi obilje izlaza i ulaza, uključujući HD/SD, SDI, S-Video i HDMI.  

Također valja napomenuti da Studio HD500 nije nikad u potpunosti priključen na stranice Livestreama, što vam omogućuje da ga koristite s drugim konkurentskim servisima poput YouTubea ili Ustreama.

Studio HD500 se za sada može naručiti samo preko predbilježbe na stranici proizvođača, a isporuke će započeti 15 listopada ove godine.

U svakom slučaju, ako planirate svoju lokalnu ili internetsku televiziju, ili želite snimati koncerte, predstave i druge priredbe u profesionalnoj kvaliteti, ovaj proizvod bi vam mogao predstavljati najisplativije rješenje.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->