Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.10.2023. 12:23

Apple

Detalji o M3 čipovima koje će možda predstaviti

Čipovi M3, M3 Pro i M3 Max čipovi bit će predstavljeni na 'Strašno brzom' događaju, izvijestio je novinar Mark Gurman

Detalji o M3 čipovima koje će možda predstaviti

Apple planira predstaviti tri M3 čipa na svojem događaju za Mac 'Strašno brz' u noći s ponedjeljka na utorak, prema izvješću Marka Gurmana iz Bloomberga - M3, M3 Pro i M3 Max. Događaj će započeti iza ponoći po hrvatskom vremenu – u jedan ujutro - i očekuje se da će donijeti više objava o hardveru. Gurman je ranije izvijestio da tvrtka priprema novi 24-inčni iMac koji bi se mogao pojaviti sutra, zajedno s nadograđenim MacBook Pro računalima koja će koristiti novu seriju M3.

U newsletteru Power On, Gurman piše da će standardni M3 čip vjerojatno imati osmojezgreni CPU i GPU s deset jezgri poput M2, ali s poboljšanjima u brzini izvođenja i memoriji. Također napominje da tvrtka testira više konfiguracija za M3 Pro i M3 Max čipove. Mogli bismo vidjeti M3 Pro s 12-jezgrenim CPU-om/18-jezgrenim GPU-om i opcijom za skuplji 14-jezgreni CPU s 20-jezgrenim GPU-om. S druge strane, M3 Max bi mogao dolaziti s 16 jezgara za CPU i s 32 ili 40 jezgara za GPU.

Nećemo ništa znati sigurno dok Appleov neobično zakazani događaj u listopadu ne počne ove noći. Srećom, do toga nije preostalo još puno vremena. Pridružite nam se ovdje kako biste pratili sve što se odvija.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->