Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • 4 mjeseca free Spotify Premiuma za Xbox Game Pass Ultimate
Članak
Objavljeno: 04.05.2021. 10:31

Microsoft 

4 mjeseca free Spotify Premiuma za Xbox Game Pass Ultimate

Pretplatnici Xbox Game Pass Ultimate servisa dobit će besplatna četiri mjeseca korištenja Spotify Premiuma.

4 mjeseca free Spotify Premiuma za Xbox Game Pass Ultimate

Microsoft je objavio da će pretplatnicima Xbox Game Pass Ultimatea omogućiti besplatno korištenje Spotify Premium servisa u trajanju od četiri mjeseca. 

Spotify je trenutno najpopularniji glazbeni servis na svijetu, a Premium inačica omogućuje korisnicima slušanje glazbe bez oglasa.

Nažalost po mnoge postojeće korisnike Game Passa, besplatna 4 mjeseca Spotify Premiuma će dobiti samo novi pretplatnici, što nam se ne čini u redu, jer mislimo da su to trebali omogućiti svima kao neku nagradu za vjernost, no kod Microsofta nas nikada ništa ne čudi.  

U međuvremenu Spotify se želi proširiti na tržište hardvera s novim uređajem po imenu Car Thing, nekom vrstom medijskog playera u obliku gumba koji se spaja na pametni telefon i koristi Bluetooth za povezivanje te omogućuje lakše upravljanje glazbom.

Car Thing

Car Thing je zasad dostupan samo Premium pretplatnicima Spotifya u SAD-u.

Microsoft je ujedno najavio da će pretplatnicima Game Passa u kolekciju od 100 naslova koje mogu igrati bez dodatnog plaćanja uskoro stići nove igre, među kojima su Red Dead Online, Psychonauts, Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, Dragon Quest Builders 2, FIFA 21, Outlast 2 i Steep.

TW_Available-Today_Coming-Soon_May3_16x9-02


Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->