Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.11.2020. 11:34

Netflix 

Netflix u potpunosti lokaliziran na hrvatski

Popularna platforma za filmove i serije napokon je u potpunosti lokalizirana hrvatskim menijima i titlovima.

Netflix u potpunosti lokaliziran na hrvatski

Svi korisnici Netflixa u Hrvatskoj do sada su imali jako ograničene lokalizirane sadržaje na popularnoj platformi za streaming zabavnog sadržaja, pa ste godinama mogli gledati samo nekih tridesetak filmova i serija s hrvatskim titlovima, no sada se to napokon mijenja.

Od danas na raspolaganju imate potpuno lokaliziranu hrvatsku inačicu Netflixa koja dolazi s potpuno prilagođenim korisničkim sučeljem na hrvatskom jeziku i hrvatskom titlovima gotovo svih filmova i serija koje možete pronaći na platformi. Koliko smo stigli provjeriti, hrvatske titlove imate za sve novije filmove i novije sezone serija, tek neke starije sezone serija još nemaju hrvatski među ponuđenim odabirom.

hrvatski netflix 2

Uz lokalizaciju na hrvatski jezik, Netflix nudi i mnoge naslove u Ultra HD 4K rezoluciji i visoko dinamičkom rasponu (HDR), kao i visokoj razlučivosti (HD) s Dolby Digital Plus 5.1 surround zvukom. Jedna od posebno zanimljivih stvari na Netlixu je i mogućnost da po cijeni jedne mjesečne pretplate možete imati do 5 profila, što znači da jedan račun osim vas mogu koristiti još 4 osobe, koje istovremeno dok vi gledate svoj omiljeni horror, putem svojih proflla mogu gledati svoju najdražu dokumentarnu seriju, novu sezonu Star Trek: Discoverya koji se odvija u dalekoj budućnosti, ili neobičnu animiranu WWII seriju Osloboditelj: Bitka za Europu.

hrvatski netflix 3

Ako ne znate kako omogućiti hrvatsko sučelje u Netflixu, trebate kliknuti na ikonicu svojeg profila gore desno, pa zatim na Account i onda ponovno odaberete svoj profil dolje, pa u Language opciji kliknete na Change i u Display Language odaberete hrvatski.

Cijene mjesečne pretplate ostale su iste, što znači da se ovisno o paketu (Basic, Standard, Premium), kreću od 7,99 do 11,99 eura mjesečno.

Još valja napomenuti da je prvi mjesec korištenja besplatan, pa možete otkazati uslugu unutar mjesec dana korištenja bez da platite i kunu ukoliko vam se Netflix ne dopadne ili ga se zasitite u probnom razdoblju.Vezani sadržaji
Ključne riječi hrvatski lokalizacija Netflix
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->