Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.05.2011. 14:07

Incident u Beogradu 

Na Marakani gorjela hrvatska zastava

Prvi puta od kada je Prosinečki postao trener Crvene zvezde, na Marakani su se uzburkale nacionalne strasti.

Na Marakani gorjela hrvatska zastava

Pobjeda Crvene zvezde nad Radom u odličnoj utakmici, pružila je Zvezdi neke šanse za dostizanje Partizana u srpskom prvenstvu. Na žalost, dobar nogomet i 18.200 gledatelja nisu bili sve što je obilježilo ovu utakmicu. Navijači Rada su gotovo čitavu utakmicu skandirali "ubij, ubij, ustašu", a vrhunac nacionalne mržnje su izrazili sredinom prvog poluvremena, zapalivši na južnoj tribini hrvatsku zastavu.

Kad je službeni spiker na Marakani uputio poruku gledateljima da navijaju fer i sportski, gotovo čitav stadion je ustao i počeo skandirati protiv predsjednika Nogometnog saveza Srbije.

 navijači Rada su tijekom čitave utakmice skandirali - ubij, ubij, ustašu! 

U 80. minuti utakmica je prekinuta zbog gustog dima nastalog nakon bakljade na sjevernoj tribini i čitavo vrijeme je bila prisutna opasnost da zadnjih 10 minuta ne bude odigrano, jer je sudac prijetio prekidom zbog povika "Tole, lopove", upućenih predsjedniku FS Srbije.

Nakon utakmice Prosinečki nije želio komentirati događaje na tribinama, već je isključivo izrazio žalost što je Zvezda kiksala na utakmici na Karaburmi, odigravši 0:0 protov OFK Beograda, jer bi sad imali odlične šanse za dostizanje Partizana.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam