Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.11.2016. 11:44

Reboot infoGamer 2016. 

Kako smo proveli prvi dan na Reboot infoGameru

Virtualna stvarnost i nadolazeći blockbusteri dominiraju na najvećem sajmu video igara u regiji

Kako smo proveli prvi dan na Reboot infoGameru

Je li jubilarno peto izdanje Reboot infoGamera isto kao i prošle godine, samo veće? Pa baš i nije, ustanovili smo nakon nekoliko sati poslijepodnevne šetnje i isprobavanja asortimana (čitaj: igranja). Reboot infoGamer je, sukladno predviđanjima, i ove godine narastao za jedan paviljon, no atraktivniji i raznovrsniji sadržaj te bolja organizacija prostora podigli su očekivanja za sljedeći sajam na viši nivo. 

Prostor je ponovno podijeljen na nekoliko cjelina: komercijalne AAA igre, domaći indie naslovi, esports arena, ponuda gamerskih računala i periferije te retro/VR/kutak za društvene igre. Međutim, sad se nudi više prostora za svaki štand, što su u konačnici uočili i izlagači koji su se više potrudili oko prezentacije i dovlačenja posjetitelja na "samo jednu rundu". 

Infoganer 2016-20

"Na štandu nas je troje i imamo samo tri igraće stanice tako da nije bilo previše problematično, ali zanimljivo je definitivno. Broj posjetitelja je prilično velik.", kaže Zlatko Krček, osnivač domaćeg game dev studija Soap Interactive, koj pravu navalu čeka za vikend. 

A do navale bi trebalo biti pripremljeno svih stotinjak VR stanica, Battlefield 1 arena te deseci novih štandova za igranje isprobavanje igara. Prvog dana se nisu pojavili svi izlagači/developeri, a zbog tehničkih i inih problema nedostajalo je nekoliko najavljenih atrakcija. 

Uz sve napisano, je li jubilarno peto izdanje Reboot infoGamera isto kao i prošle godine, samo bolje? Prema onome što smo vidjeli prvog dana, apsolutno!

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->