Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.10.2013. 16:09

Sajam knjiga

I ove godine besplatno na Interliber

Ovogodišnji 35. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber održava od 12. do 17. studenog 2013.

I ove godine besplatno na Interliber

Sve ljubitelje knjiga vjerojatno će razveseliti informacija koju nam je upravo poslao Zagrebački velesajam, da će se u Zagrebu od 12. do 17. studenog održati 35. Interliber koji se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Ovaj sajam već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu, a ZG velesajam naglašava kako će uz pregršt novih naslova i najava novih izdanja i autora, ovaj put puno mnoštvo događanja biti vezano uz djecu i najmlađe.

IMG_6340

Stoga će se u organizaciji UNICEF-a održati radionica glasnog čitanja djeci povodom kampanje Čitaj mi, koja se odvija u okviru Europske godine čitanja na glas pod geslom "Čitajmo na glas, čitajmo zajedno".

U našoj se zemlji trenutno provodi natjecanje u čitanju na glas za učenike od 3. do 8. razreda osnovnih škola, a pobjednici odlaze na nacionalno natjecanje koje će se održati 13. studenoga 2013. upravo na Interliberu.

Cilj ove akcije je poticanje čitanja iz užitka i čitanja na glas, razvoj čitalačkih navika, popularizacija knjige, te poticanje pozitivnog natjecateljskog duha kod djece osnovnoškolskog uzrasta.

IMG_6348

Organizator književne nagrade za najbolju hrvatsku slikovnicu OVCA U KUTIJI i ove će godine svečano proglasiti dobitnike nagrade na Interliberu 2013., odnosno dodijeliti nagrade stručnog i dječjeg žirija autorima najkvalitetnijih hrvatskih slikovnica. Proglašenje pobjednika održat će se u petak 15.11. u 19:30 h na pozornici Paviljona 6 Zagrebačkog Velesajma.

Ulaz na Interliber je besplatan za sve posjetitelje.

PROMO ČLANAK

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam