Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.10.2011. 14:05

VIDI Web Top 100 

Deset na jednoga!

Još su dva dana ostala do završetka prijava za Vidi Web Top 100, a broj prijavljenih stranica već je prešao brojku od 1.300 i istovremeno postao najveći hrvatski web adresar. 

Deset na jednoga!

Kako je riječ o prijavama u 11 kategorija (Korporativne stranice; Mediji, novosti, oglasnici; Sport, Zdravlje, Prehrana; Web promocija, community servisi i social media aplikacije; Blogovi; Turizam i putovanja; Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi; Zabava, moda, glazba; Mobilne web aplikacije; VIDI Web Top 10 exU), neke od stranica iako su poslane još nisu vidljive na stranicama Vidi Web Top 100 nominacija, jer zbog velikog broja prijava treba proći neko vrijeme kontrole dok se prijava ne odobri. 

Naime, zbog pritiska količine prijava koji se svake godine povećava, poneka stranica zna se provući između kriterija za odobravanje prijave te bude objavljena na našoj stranici top100.vidi.hr. iako svojim karakteristikama ne zaslužuje. Takva se stranica naknadno miče iz prijava uz obrazloženje kandidatu.

Najviše prijavljenih očekivano dolazi iz kategorije Korporativnih stranica, no ugodno nas je iznenadio rast broja web stranica posvećenih mobilnim aplikacijama, te stranica specijaliziranih za uske sektore pojedinih interesnih skupina, kao što su udruge ili zaljubljenici u pojedine hobije. 

Iako njih obično postavljaju i održavaju pasionirani entuzijasti, zavode svojim rješenjima i stručnim sadržajem. Stanje s prijavama možete provjeriti sami na top100.vidi.hr, a kandidate možete prijaviti do 13.10.2010.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->