Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.09.2011. 14:13

VIDI WEB TOP 100 2011. 

Tražimo najbolje webove!

Prijave za naš poznati natječaj VIDI WEB Top 100 su započele. Prijavite svoj web i nadajte se ulasku među najbolje webove 2011. godine.

Tražimo
Nagrada za najbolje web stranice

Još davne 1999. godine osmislili smo natječaj Vidi Web Top 100, nacionalnu Internet nagradu za najbolje hrvatske webove, koja uz poznati svjetski Webby Awards spada u jedno od najstarijih svečanih dodjeljivanja web nagrada u svijetu.

Ove godine dodijelit ćemo nagrade u 11 kategorija:

Blogovi; Korporativne stranice; Mediji, novosti, oglasnici; Web promocija, community servisi i social media aplikacije; Turizam i putovanja; Sport, zdravlje, prehrana; Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi; Znanost, obrazovanje, kultura; Zabava, moda, glazba i Mobilne web aplikacije, te kao dodatna kategorija Vidi Web Top 10 ExU, namijenjena webovima iz cijele regije.

Uz prepoznatljivih 10 kategorija za izbor najboljih u hrvatskom web prostoru, već 10-tu jubilarnu godinu dodjeljujemo i posebnu Premijerovu web nagradu za posebna dostignuća na Internetu u hrvatskom web prostoru.

Pobjednike će odabrati neovisni žiri sastavljen od renomiranih stručnjaka, predstavnika medijskih kuća i institucija.

Svi ti dobitnici Vidi Web Top 100 nagrada, u jedanaest kategorija, moći će se naći na web stranici top100.vidi.hr, a novost je Stručno vijeće koje je sastavljeno od profesionalaca iz web industrije koji su se prijavili kako bi usmjerili natječaj prema aktualnim kriterijima ocjenjivanja.

Interesantno je kako radi nevjerojatno velikog interesa onih koji prijavljuju svoje stranice svake godine, ovaj web portal postaje i najveći direktorij aktualnih webova u hrvatskom, ali i regionalnom web prostoru.

Tomislav Kotnik, Predsjednik ocjenjivačkog suda ističe:

„Ove godine očekujemo veliki interes za natječaj jer već mjesecima imamo upite o početku ove poznate potrage za 100 najboljih webova u Hrvatskoj, ali ono što me posebno veseli je uvođenje Stručnog vijeća profesionalaca koje će pomoći Stručnom žiriju da izbor bude na najvišoj mogućoj razini i objektivnosti koja se može provesti“.

Prijave na natječaj Vidi Web Top 100 za 2011. godinu traju do 7. listopada 2011., a prijaviti se možete preko ovog linka.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->