Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Vangelis i Harrison Ford u novom Blade Runneru
Članak
Objavljeno: 09.05.2017. 14:26

Blade Runner 2049 

VIDEO: Vangelis i Harrison Ford u novom Blade Runneru

Službeni trailer filma Blade Runner 2049 ukazuje da nastavak kultnog filma možda i nije tako loša ideja.

VIDEO: Vangelis i Harrison Ford u novom Blade Runneru

Još od kako je prvi puta najavljen nastavak kultnog filma Blade Runner, jednog od najboljih SF filmova svih vremena, mnogi fanovi su izrazili sumnju da nam tako nešto uopće treba, jer su se plašili da bi mogao razvodniti originalnu priču i atmosferu.

Novi službeni trailer filma koji nosi naziv Blade Runner 2049 pokazuje da se u produkciji vodi puno računa o tim elementima, pa nam već prvi kadrovi uz glazbu sjajnog Vangelisa stvaraju osjećaj nostalgije i prizivaju sjećanja na lovca na androide Ricka Deckarda, za kojeg nikada nismo saznali je li i sam android, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U nastavku se pojavljuje novi lovac kojeg tumači Ryan Gosling, a kako se čini, traži savjet od Deckarda kojeg opet glumi Harrison Ford. Hoće li Harrison Ford u filmu doživjeti istu sudbinu kakvu je njegov lik Han Solo nedavno doživio u Star Warsu saznat ćemo u listopadu ove godine. Film režira Denis Villeneuve, dok se Ridley Scott ovoga puta nalazi samo u ulozi izvršnog producenta.  

Moramo priznati da smo jako zainteresirani kako će film ispasti, no zrnce sumnje nas i dalje malo nagriza.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->