Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Ready Player One oduševio kritiku
Članak
Objavljeno: 12.03.2018. 15:18

Ready Player One 

VIDEO: Ready Player One oduševio kritiku

Novi Spielbergov SF film ima sve predispozicije velikog hita.

VIDEO: Ready Player One oduševio kritiku

Na South by South West (SXSW) festivalu u teksaškom Austinu premijerno je prikazan novi film Stevena Speilberga pod nazivom Ready Player One koji će se kod nas zvati Igrač broj 1.

Radi se o SF filmu čija radnja je smještena u blisku distopijsku budućnost u kojoj ljudi masovno bježe iz stvarnosti u kojoj vladaju prenapučenost, zagađenja, korupcija i negativne posljedice klimatskih promjena, u VR svijet pod nazivom OASIS, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kad osnivač Oasisa umre, iza sebe ostavlja oporuku u kojoj navodi da će svo njegovo bogatstvo i vlasništvo nad projektom pripasti prvom igraču koji otkrije "easter egg" tijekom igranja video igara i rješavanja zagonetki. U filmu ćemo pratiti mladog igrača i njegove prijatelje koji se nalaze u potrazi za nagradom, a njima će na put stati zločesta korporacija koja će ih proganjati u virtualnom ali i u stvarnom svijetu.

Na premijeri filma došlo je do tehničkih problema s tonom, pa je projekcija morala biti prekinuta, no taj skandal nije utjecao na publiku, kritičare i poznate face poput Roberta Rodrigueza koji mu predviđaju veliki uspjeh na blagajnama jer smatraju da je Spielberg opet uspio napraviti jedan veliki film koji ima sve predispozicije za ogroman komercijalni uspjeh. Film bi u kino distribuciju trebao stići 29. ožujka 2018. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam