Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Pogledajte gameplay Harry Pottter AR igre
Članak
Objavljeno: 02.05.2019. 13:45

Niantic 

VIDEO: Pogledajte gameplay Harry Pottter AR igre

Nova Nianticova AR igra temelji se na stvarnim lokacijama, slično kao Pokemon Go.

VIDEO: Pogledajte gameplay Harry Pottter AR igre

Nianticov idući AR gaming naslov kojim želi pokoriti svijet kao što je to učinio s Pokemonom Go je igra Harry Potter: Wizards Unite koja se već duže vrijeme nalazi u razvoju. Fanovima Harry Pottera koji žele isprobati kako u AR svijetu funkcionira najpoznatiji čarobnjak na svijetu stiže dobra vijest da se igra može isprobati u beti, odnsono skinuti u Google Play trgovini i Appleovom App Storeu, no zasada je dostupna samo igračima u Australiji i Novom Zelandu.   

Obzirom da se radi o prvoj testnoj inačici igre, Ninatic kaže da mnoge značajke, jezici, dizajn, pa čak i čitav izgled igre nisu konačni, pa se nakon ovog testiranja mogu očekivati brojne promjene koje će se temeljiti na reakcijama prvih testera.

harry potter 2

U igri Harry Potter: Wizards Unite, igrači će postati novi članovi jedinice Statute of Secrecy Task Force, čija je uloga hvatati, pobjeđivati i potčinjavati magična bića i skupljati objekte koji su pobjegli iz svijeta magije u događaju poznatom pod imenom  "Calamity." Kao u igri Pokemon Go, igrači će i ovdje lutati naokolo i tražiti magične stvari i likove koji će se pojavljivati na stvarnim lokacijama, s time da će hvatati i izvoditi čarolije pametnim telefonom umjesto čarobnim štapićem. Kako to funkcionira možete vidjeti u 15 minuta gameplaya bete u ovom videu.

Zasad nije poznato hoće li u ovu betu (i kada) uključiti igrače i igračice iz drugih krajeva, ili ćemo za igranje u Hrvatskoj trebati pričekati neku novu inačicu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->