Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Dell i Intel žele vaš crtež monstera za film
Članak
Objavljeno: 15.01.2015. 15:42

Inside Films 

VIDEO: Dell i Intel žele vaš crtež monstera za film

Uključite se u produkciju nove epizode filma What Lives Inside prijedlogom za čudovište koje će pojaviti u njemu.

VIDEO: Dell i Intel žele vaš crtež monstera za film

Takozvani "društveni filmovi" (social films) su jedan od fenomena kombinacije filmske industrije i društvenih platformi, koji između ostaloga omogućuje publici sudjelovanje u stvaranju sadržaja, te distribuciju putem društvenih platformi, servisa i mreža.

Među poznatijim filmovima tog tipa su Intelovi filmovi branda Inside Films, koje je Intel radio u suradnji s Toshibom, dok na filmu What Lives Inside surađuje s Dellom. Za potrebe realizacije četvrte epizode filma Intel i Dell nude mogućnost da monstera koji će se pojaviti u njemu kreiraju fanovi, na taj način da na njihovu stranicu uploadaju svoje crteže, fotke ili računalne grafike, s time da nije važna realizacija, već osnovna ideja, prema kojoj će potom stručnjaci za animaciju i specijalne efekte napraviti "pravo" čudovište.

Drugim riječima, ne morate se ubiti od posla da napravite nekog monstera u visokoj razlučivosti, već će biti dovoljno da pošaljete jednostavni crtež ili skicu putem poveznice izvora ovog članka, kao što su to do sada već napravili fanovi čije radove možete vidjeti na slici dolje.

likovi

Redatelj filma je Robert Stromberg, poznat po filmovima Pirates of the Caribbean: At World's End, The Hunger Games, Golden Compass i Maleficent, a priča govori o čovjeku koji otkriva urođenu sposobnost nakon smrti svojeg oca lutkara. Dakako, film je povezan i s marketinškom pričom zbog koje ga Intel i Dell zapravo i rade, pa će glavnom junaku od velike koristi tijekom avanture predstavljati Dell Venue 8 7000 tablet.

Prijave ideja za monstera se primaju do 9. ožujka ove godine, a nova epizoda filma će biti lansirana 25. ožujka.

Izvor: Inside Films

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->