Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.12.2018. 16:30

Sponzorirana objava 

Zamijenite svoj stari fotić za novi Panasonic

Za svoj stari fotoaparat dobit ćete popust za kupovinu jednog od novih Panasonic LUMIX G fotića.

Zamijenite svoj stari fotić za novi Panasonic

U novoj promociji koja traje od 15. studenog 2018. do 6. siječnja 2019. možete kod odabranih partnera predati svoj stari fotoaparat bilo koje marke i u zamjenu dobiti popust za kupovinu jednog od novih Panasonicovih fotoaparata LUMIX G, uključujući atraktivne modele GH5, GX9, G9 i GX80.

Odabrani Panasonicovi partneri u Hrvatskoj pokrenuli su u suradnji s Panasonicom još jednu od sjajnih sezonskih promocija: kupcima se ovog puta nude veliki popusti na fotoaparate.

Ako u razdoblju od 15. studenog 2018. do 6. siječnja 2019.  kod nekog od odabranih maloprodajnih partnera predate svoj stari fotoaparat (bilo koja marka i model), imate priliku kupiti neki od novih modela iz serije LUMIX G uz značajan popust. Popusti ovise o modelu fotoaparata koji se kupuje, a detaljne informacije možete dobiti kod Panasonicovih partnera.

Şve što trebate napraviti je jednostavno:

1)    Uzeti svoj stari fotoaparat bilo koje marke i posjetiti prodavaonicu partnera Anigota (www.anigota.hr), Sancta Domenica (www.sancta-domenica.hr) ili Se-mark (www.se-mark.hr)

2)    Predati u dućanu svoj stari fotoaparat

3)    Kupiti neki od novih Panasonicovih fotoaparata koji sudjeluju u akciji u istom dućanu u kojemu ste predali svoj stari fotoaparat najkasnije do 6. siječnja 2019., do kraja radnog vremena trgovine (ili na web-dućanu istog partnera, najkasnije do 6. siječnja 2019. u 16h)

Promocija vrijedi za fizičke osobe i za poduzetnike. Detaljna pravila promocije možete preuzeti u dućanima partnera.

Promociju organiziraju i provode isključivo Panasonicovi partneri Anigota (www.anigota.hr), Sancta Domenica (www.sancta-domenica.hr) ili Se-mark (www.se-mark.hr).

Image_GH5_LKIT_K_Splashproof_2

U promociji sudjeluju brojni atraktivni modeli fotoaparata iz serije LUMIX G, uključujući G9, GH5, GX9, G7, G80 i GX80, kao i odabrani objektivi. Točan popis možete pronaći u dućanima partnera ili na Panasonicovim web-stranicama: https://www.panasonic.com/hr/promocija/promocija/zamijenite-vas-stari-fotoaparat-novim-panasonic-fotoaparatom-uz-odlican-popust.html

Fotoaparati iz serije LUMIX G nude vrhunsku kvalitetu slike i odlikuju se brojnim naprednim mogućnostima, uključujući snimanje 4K videa i (na odabranim modelima) funkciju 6K PHOTO, a dobitnici su brojnih nagrada na nezavisnim testovima stručnih časopisa, web-stranica i organizacija za testiranje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Panasonic GX9 Lumix G G9 GX80 GH5 G7 G80
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->