Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.10.2015. 10:41

Najbolje od ICT-a 

Svečano otvorena prva ICT Gold Award konferencija

Zagreb je danas ugostio 150 direktora, menadžera i zaposlenika hrvatskih tvrtki iz javnog i privatnog sektora.

Svečano otvorena prva ICT Gold Award konferencija

U hotelu Regent Esplanade u Zagrebu je u srijedu, 28. listopada, svečano otvorena prva konferencija ICT Gold Award 2015. u organizaciji poslovnog IT portala IT Biz Crunch koji je dio medijske grupe VIDI.

Događaj je okupio vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije, te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. 

Uz raspodjele hrvatskih CIO menadžera u kompanijama državnog i privatnog ustroja, te demografskih i obrazovnih struktura, otkriveno je da njih 60% smatra kako njihova znanja i vještine nisu u potpunosti iskorištena u organizaciji u kojoj rade, a trećina misli da nemaju potporu uprave u radu na IT sektoru. 

ICT Gold 1

Navedeni podaci su dio istraživanja o poziciji CIO menadžera koje će na ICT Gold Award po prvi puta javnosti predstavitiprof. dr. sc. Marijana Pejić Bach sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, u suradnji s Kristijanom Zimmerom, konzultantnom u Hrvatskoj udruzi za otvorene sustave i Internet.

ICT Gold 3

Nakon istraživanja, sudionike očekuju keynote govornici Mate Rimac i Boris Nemšić, kojima će se u diskusiji o ICT inovacijama pridružiti i Nenad Bakić te Dražen Mavrić. Na samome kraju sudionike očekuje vrhunac ICT Gold konferencije: svečana dodjela nagrada za najbolju ICT implementaciju godine

Sve detalje o ICT Gold Award konferenciji, te raspored predavanja i dodjele nagrada možete pogledati ovdje.

Službeni hashtag konferencije je #ictgold2015, pa pozivamo sve sudionike da ga upotrebljavaju prilikom komunikacije o konferenciji na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Konferencija ICT Gold Award 2015 održana je pod pokroviteljstvom tvrtki PBZ Card, Kyocera-document solutions i Peugeot.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->