Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.10.2015. 15:03

VIDI AWARDS 

Mate Rimac i Boris Nemšić otvaraju ICT Gold Award 2015.

Konferencije, okrugli stolovi i dodjela nagrada za najbolje ICT implementacije godine u SE Europi.

Mate Rimac i Boris Nemšić otvaraju ICT Gold Award 2015.

Poslovni IT portal It Biz Crunch, koji je dio VIDI medijske grupe, 27. i 28. listopada ove godine u Zagrebu organizira događanje povodom dodjele nagrada ICT Gold Award 2015.

Ovo događanje koje se održava u sklopu naših tradicionalnih VIDI AWARDS konferencija, okupiti će vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije, te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. Vrhunski stručnjaci na jednom će mjestu prikazati kako tehnološke inovacije doprinose uspješnom poslovanju.

Sudionike će u program konferencije u zagrebačkom hotelu Regent Esplanade uvesti inspirativni i uspješni keynote govornici Boris Nemšić i Mate Rimac.

Jedan od vodećih regionalnih stručnjaka u telekomunikacijama i bivši direktor austrijskog Mobilkoma Boris Nemšić danas je izvršni član odbora Delta Partners grupacije u Dubaiju, dok je Mate Rimac široj Hrvatskoj javnosti poznat kao vrhunski inovator i poduzetnik čije su inovacije unutar tvrtke Rimac automobili proslavljene i cijenjene diljem svijeta.

Stručan program konferencije će obogatiti prezentacija dvogodišnjeg istraživanja pozicija CIO menadžera, koje je izradila profesorica Marijana Pejić-Bach s Ekonomskog fakulteta Zagreb u suradnji s Kristijanom Zimmerom, konzultantom u HrOpenu – Hrvatskoj udruzi za otvorene sustave i Internet. Veliko istraživanje će se ovim putem po prvi puta predstaviti Hrvatskoj poslovnoj javnosti, nakon čega sudionike čeka okrugli stol u kojem će uz keynote govornike sudjelovati poznati poduzetnik i inovator Nenad Bakić, te generalni direktor Nove TV Dražen Mavrić.

Na samom kraju konferencije, naš portal ITBizCrunch će svečano dodijeliti nagrade četirima najuspješnijim implementacijama u područjima "Customer relationship management (CRM)", "Knowledge management", "Billing system", te "IT infrastructure".

Konferenciji i svečanoj dodjeli nagrada će prethoditi C-Tech Summit, koji će biti prvo okupljanje hrvatskih C-tech menadžera u ovom dijelu Europe. Summit je namijenjen CIO, CTO, CDO, CISO i BIO, te ostalim relevantnim menadžerima koji će sudjelovati u radionicama i izmijeniti iskustva iz prakse s ostalim sudionicima.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže prvoj konferenciji ovakvog tipa u ovom dijelu Europe, te se inspiriraju novim idejama i vrijednim informacijama koje mogu primijeniti i u svojem poslovanju, koje će im prezentirati vrhunski stručnjaci.

Sve detaljne informacije, raspored konferencije te kako se prijaviti možete pronaći na ovoj poveznici, a praćenje konferencije, rasprave na društvenim mrežama i razne materijale potražite putem hastaga  #ictgold2015

Izvor: IT Biz Crunch

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam