Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.05.2018. 15:23

WeAreDevelopers 

Rimac na svjetskom kongresu uz Wozniaka

Mate Rimac na kongresu će održati predavanje čiju temu drži u tajnosti.

Rimac na svjetskom kongresu uz Wozniaka

On je lider kompanije o kojoj ste čitali mnogo i znate sve o Concept One i C_Two vozilima. Priliku za susret uživo imate već tijekom WeAreDevelopers Svjetskog kongresa, koji se održava u Beču (16. – 18.5.2018.), gdje će osnivač kompanije - Mate Rimac, održati jednosatno predavanje pred 8.000 sudionika, a čiju temu i dalje drži u tajnosti.

Kompaniju Rimac mnogi zovu ingenioznim projektom, osobito jer je nastala na Balkanu, prostoru koji tradicionalno nema sluha za vizionare i inovativne ideje. Time uspjeh, kompanije koja je ove godine predstavljajući C_Two model na najvećem sajmu automobila u Ženevi, uspjela unaprijed rasprodati cijelu seriju (150 vozila) po jediničnoj cijeni između 1.7 i 2.2 miliona eura, postaje ogroman.

Njegova vizija i danas je nedvosmislena, a to znači biti prvi u razvoju superbrzih automobila na električni pogon i biti ozbiljan konkurent na tržištu preciznih elektro komponenti za druge poznate brandove poput Koenigsegga.

Najveći evropski event za programere i IT stručnjake, WeAreDevelopers Svjetski kongres 2018., s ponosom najavljuje gostovanje Mate Rimca na glavnom stageu tokom drugog dana kongresa, gdje će u društvu Steve Wozniaka, Josepha Sirosha, Joel Spolksya, John Romera, Ade Rose Edwards i drugih, prenijeti svoju viziju i motivaciju da se upornost isplati bilo gdje.

Ukoliko želite čuti predavanje Mate Rimca, za lakše planiranje možete koristiti online agendu kongresa OVDJE, ili preuzmite službenu kongresnu aplikaciju s Google Playa ili App Storea. 

Za sve one koji još nisu preuzeli svoje kotizacije, WeAreDevelopers je pripremio 21% popusta na trenutnu cijenu kotizacija, a koji možete aktivirati kodom MEET-RIMAC preko linka https://www.wearedevelopers.com/.

Za grupne kupovine kotizacija možete se obratiti regionalnom uredu WeAreDevelopers sa sjedištem u Sarajevu na: sarajevo@wearedevelopers.com

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam