Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.10.2011. 13:50

Innovation Workshop 

Radionica na temu inovacije

8. studenog ove godine u Zagrebu se održava radionica na temu inovacije pod vodstvom uglednog danskog stručnjaka.

Radionica na temu inovacije

U organizaciji tvrtke Šesti oblik, u Zagrebu će se održati Innovation Workshop, uvodna radionica na temu inovacija, koju će voditi Jan Heino Nielsen, ugledni danski stručnjak, vlasnik konzultantske tvrtke Uphill i partner tvrtke Flow Game Company.

Jan Nielsen je konzultant specijaliziran za rad s inovativnim tvrtkama, kojima pomaže ostvariti strategiju rasta poslovanja i tržišta, te već deset godina surađuje s Miljenkom Plazonić i Jasminom Lukačević, koje su uključene u projekt Art of Hosting practice, koji predstavlja temelj ove radionice.

Organizatori navode kako vam ova radionica može biti zanimljiva ukoliko ste zainteresirani za odgovore na pitanja poput onih o tome gdje možete pronaći ideje za inovativne i kreativne smjernice u koje biste uključili druge ljude, koje metode koristiti za razvijanje inovativnih ideja koje su spremne za implementaciju, kako koristiti kapacitete za inovacije i stvarati nove u okviru vlastitih timova i organizacija, te koje se mogućnosti otvaraju za vas, vaše timove i tvrtku ukoliko sudjelujete na sukreiranju inovacija.  

Radionica Innovation Workshop održat će se 8. studenog 2011. od 13-17 sati u Društvu arhitekata u Zagrebu, Trg bana Jelačića 3, II kat, kotizacija iznosi 550 kuna za tvrtke, te 300 kn za pojedince (+PDV), a prijaviti se možete preko ovog linka.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam