Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.04.2011. 14:17

Sajam 

Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen

Kolektiva.hr, CARNet i Velimir Srića na Web::INDUSTRIJI 2011 – BeSeen!

Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen

Ulaz na sajam je kao i svake godine besplatan i jedino što vas dijeli od bogatog edukativnog i izložbenog programa je online registracija koja je obavezna za sve posjetitelje.
Prvog dana sajma posjetitelje će uz promotivne materijale i najnovije izdanje Marketinškog vodiča dočekati i bonovi trgovačkog lanca Konzum za kupovinu putem njihove Internet prodavaonice. Na sajmu će još izlagati i Microsoft Hrvatska, Trenutak.hr, Udruga hrvatskih nezavisnih izvoznika softwarea (CISEx), Trikoder, Web-Hosting.hr, Etarget, Metuzalem, LogIT, Kolektiva.hr, Emporia, Web Studio, …

tvrtka-microsoft-donirala-40-000-kn-1139

Na sajmu će izlagati i Microsoft Hrvatska

Sajam neće biti samo izložbenog karaktera, organizatori su posebno ponosni na brojna besplatna edukativna predavanja kojima ćete revitalizirati svoje poslovne projekte. Kvalitetu predavanja jamče etablirani predavači među kojima izdvajamo nekolicinu imena: Velimir Srića – jedan od najpoznatijih hrvatskih ekonomista, profesor te autor brojnih knjiga iz područja informatičkog inženjeringa, menadžmenta i elektroničkog poslovanja; Jeffrey Treichel – suosnivač i direktor najvećeg internet servisa za grupnu kupovinu Kolektiva.hr, Zvonimir Stanić – ravnatelj Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNet - najpoznatije učenicima i studentima diljem Hrvatske, Višnja Željeznjak – direktorica tvrtke LogIT koja se već gotovo desetljeće bavi unapređivanjem web stranica, web programiranjem i internetskim marketingom te Simon Meglič – slovenski stručnjak za e-mail marketing i direktor slovenske tvrtke ePrvak d.o.o.

SricaKamenski

Jedan od uglednih predavača biti će prof. dr. sc. Velimir Srića

Po drugi puta na sajmu se organizira i posebno interesantan Business Speed Dating – brz, učinkovit i zabavan način za izravno upoznavanje poslovnih partnera.
Ove godine postoji i novost u programu – u suradnji sa najpoznatijom hrvatskom online školom Cognitam, za sve posjetitelje su organizirani i "webinari" (web seminari), koji uključuju intenzivnu online školu engleskog jezika te online školu osnova web dizajna. A ako želite usvajati još znanja, drugi dan sajma održavat će se dvije najposjećenije radionice Web::Edukacije – Webura, radionica o poslovanju putem weba te Drumara Specijal - edukacija o oglašavanju, marketingu i prodaji putem Facebook-a i Twitter-a.
Zvuči nevjerojatno? Posjetite službene stranice Web::INDUSTRIJE. Vidimo se na Web:INDUSTRIJI 2011 - BeSeen!

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->