Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.07.2021. 10:03

Promo 

LG lansira odlični soundbar nagrađen na CES 2021 sajmu

Novi kompaktni soundbar sustav dolazi s podrškom za Dolby Atmos i DTS: X.

LG lansira odlični soundbar nagrađen na CES 2021 sajmu

LG Electronics najavio je dolazak soundbara LG Eclair (model QP5), svojeg najkompaktnijeg modela dosad, najprije u Sjevernoj Americi, a potom i u drugim regijama diljem svijeta. Riječ je o dobitniku nagrade za inovaciju na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike CES 2021, kojeg karakteriziraju snažne performanse, podrška za Dolby Atmos, DTS: X i snažni bas niskih vibracija.

Dimenzije su mu 296 x 59,9 x 126 mm te mu je tako širina triput manja od modela SP8YA, dosad najmanjeg LG-evog soundbara s 3.1.2.-kanalnim sustavom i podrškom za Atmos.

LG Eclair odlikuje se elegantnim, ovalnim dizajnom i tkaninom u klasičnoj crnoj ili bijeloj boji.

LG Eclair Black & White 02

Napredni 3.1.2-kanalni sustav LG Eclaira s bežičnim subwooferom koristi tehnologiju Meridian Audio za podešavanje te donosi iznimne detalje i prostornu osviještenost.

LG Eclair nudi napredni doživljaj gledanja zahvaljujući podršci za 4K prolaz koji omogućava uživanje u zadivljujućem 4K i HDR sadržaju, uključujući Dolby Vision, putem omiljenih servisa za streaming. Štoviše, prilagodljiva funkcija LG AI Sound Pro analizira sadržaj koji se reproducira i automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka, ovisno o tome kakav sadržaj korisnik gleda: informativni, glazbeni ili filmski.

LG Eclair Black Lifestyle 01

Uz to što oživljava zvuk, LG Eclair nudi i praktičan dizajn s manje kablova bez narušavanja kvalitete zvuka, zahvaljujući podršci za poboljšani kanal za povrat zvuka (eARC) koja omogućava prijenos bez gubitaka 5.1-kanalnog, 7.1-kanalnog i uranjajućeg zvuka kao što su Dolby Atmos i DTS: X na kompatibilnim televizorima. Vlasnici LG-evih televizora iz 2021. također će moći uživati u autentičnom i jasnom zvuku uz značajku TV Sound Mode Share koja kombinira snagu najnovijih LG-evih α (Alpha) AI procesora i funkcije AI Sound Pro.

Osim na zvuk, LG se kod dizajniranja modela Eclair usredotočio i ne samo na ostvarenje naprednijeg iskustva gledanja, nego i na smanjenje utjecaja na okoliš što je prepoznalo udruženje SGS Société Générale de Surveillance SA iz Švicarske te mu dodijelilo certifikat o ekološkim proizvodima.

Vezani sadržaji
Ključne riječi LG soundbar LG Eclair QP5
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->